Áruházunk feltöltés alatt! Rendeléseket már fogadunk! Kérdés esetén hívjon nyugodtan!

Kérdése van? Hívjon minket! +36703063817

 

Blog

Régóta terveztük! Végre megvalósult!

BioThane – az amerikai BioPlastic cég szabadalmaztatott találmánya, eredetileg a lovak szükségleteire lett kitalálva. Egyedülálló tulajdonságai miatt, ez az anyag kiválóan alkalmas kutyák kiképzésére és a velük való munkavégzésre is. Egyike a műanyaggal bevont biológiai anyagoknak. Ezzel a nagyszerű kombinációval, a BioThane rendkívül ellenáll a szakadásnak (450 kg-ig), vízálló, ellenáll az UV sugárzásnak, antibakteriális és gombaellenes. 

Fő célunk, hogy a legjobb minőségű edzőeszközöket állítsuk elő, különös tekintettel az emberek és állatok egészségére és biztonságára, valamint természetesen környezetünkre is. Éppen ezért kötelességünknek tekintjük, hogy oldalunkon közzétegyük az alábbi becsületbeli nyilatkozatot a dummy-khoz használt 100 % pamutszövet beszállítóitól.

WT Sopron eredmények

 

Minden gyermek álma, hogy olyan legyen, mint a felnőttek. Ez a dummymellény lehetővé teszi a kis kutyavezető számára, hogy minden fontos kiképző felszerelést, mindig magánál tartson. Csakúgy, mint a felnőttek számára készült dummymellény, a gyerekeknek szánt változat is minden kényelmet biztosít.