Áruházunk feltöltés alatt! Rendeléseket már fogadunk! Kérdés esetén hívjon nyugodtan!

Kérdése van? Hívjon minket! +36703063817

 

Blog
Firedog Magyarország
2021.11.03 21:40

Gyerek kollekció

Gyerek kollekció

Minden gyermek álma, hogy olyan legyen, mint a felnőttek. Ez a dummymellény lehetővé teszi a kis kutyavezető számára, hogy minden fontos kiképző felszerelést, mindig magánál tartson. Csakúgy, mint a felnőttek számára készült dummymellény, a gyerekeknek szánt változat is minden kényelmet biztosít. 

Az állítható vállpántok és a deréköv úgy van kialakítva, hogy kényelmes legyen még akkor is, amikor a mellény teljesen meg van töltve, és egyenletesen oszlassa el a súlyt a csípőn. A nagy, nyitott és könnyen hozzáférhető hátsó zsebben 4-5 db 500 g-os dummy helyezhető. Két nagy elülső zseb elegendő helyet biztosít az edzőeszközök számára, a kis zárható belső zsebben, pedig kisebb tárgyak, például mobiltelefon vagy kulcsok tárolhatók.

A poliuretán bevonatnak köszönhetően a táska könnyen tisztítható, mosható és vízálló. Természetesen nagyon fontos számunkra, a gyerekek biztonsága, ezért ez a mellény elöl és hátul is fényvisszaverő csíkokkal van ellátva. Ezenkívül a hátsó zseb kontraszt színű betétje növeli a biztonságot. Kézzel készített 100 % poliészter poliuretán bevonattal. Több színben és 2 méretben kapható.

Kezelési útmutató:

Ha a mellény edzés után nedves, hagyja szabadon megszáradni a levegőn (nem közvetlen napsütésben, de radiátoron). A szokásos szennyeződéseket nedves ruhával távolíthatja el, ha erősen szennyezett, kézi mosás lehetséges 30°C-on.

Kérjük, rendszeresen ellenőrizze a tartozékokat, ha nem sérültek. A sérülésveszély elkerülése érdekében ne használjon sérült tartozékot.

Gyerek dummymellény Gyerek dummymellény 

Gyerek dummytáska Gyerek dummytáska